“Genç Yetenekler Sahne Sizin” diyerek hayata geçirdiği proje ile kurulan sahnede gençler müziklerini Başiskeleliler ile paylaşıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü “Mesafe Sanata Engel Değildir” diyerek birbirinden dolu programlarla duyuruya çıktığı 2020 Sahil Sanat Etkinlikleri’ne dün akşam Başiskele Sahili’nde başladı. Bu kapsamda ilki gerçekleşen “Genç Yetenekler Sahne Sizin” projesinde ilk sahneye çıkan Başiskele’nin genç yeteneklerinden Samet Yücel ve Erdem Larçin oldu. Sahili dolduran vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte genç yetenekler, kemençeleriyle müzikseverlere inanılmaz bir akşam yaşattı.

Başiskele Sahili’nde Sokak Müziği

Başiskele Belediyesi, özellikle pandemi sürecinde uzun süre evlerde kalan ve havaların ısınmasıyla da kendilerini sosyal mesafe, maske takma ve hijyen kurallarına uyarak dışarıya atan vatandaşları ruhun gıdası müzikle buluşturdu. Moral ve enerji depolayan sahildeki vatandaşlar bu hizmetten oldukça memnun kaldı. Sahneye çıkan genç müzisyenlerin de heyecanları görülmeye değerdi. Kemençe performanslarının ardından sahneye Kaan Turan, Umut Şahin ve Hakan Ateş çıktı. Gitar, klarnet ve darbuka eşliğinde söylenen şarkılar müzikseverlerin büyük beğenisini topladı. Sahilde gezen vatandaşlar, belediyenin böyle bir etkinliği gerçekleştirmesinden dolayı Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür dileklerini iletti.   

HER ÇARŞAMBA VE CUMA GÜNLERİ SAHNE GENÇ YETENEKLERİN

Başiskele Sahili’nde gerçekleştirilen “Genç Yetenekler Sahne Sizin” etkinliği yaz boyunca her Çarşamba ve Cuma günleri saat 19:00 ile 23:00 saatleri arasında devam edecek. Başiskele’nin müzikle ilgilenen genç yetenekleri, “Ben de sahne almak istiyorum” diyen, kendine güvenen gençleri Başiskele Belediyesi’nin 444 41 10 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak talepte bulunabiliyor. 

Editör: TE Bilisim