C2B Bilişim Hizmetleri; 2012 yılında Kocaeli Gebze Merkezli ve etki alanı Türkiye olan 15 yılı aşan sektör deneyimi ile kurulmuş bir teknoloji şirketidir. C2B Bilişim , kurumsal firmalara ve Kamu kurumlarına, günümüzün değil, geleceğin teknolojilerini entegre etmek, uçtan uca anahtar teslimi projeler oluşturmak ve kurmak için ticari faaliyetine başlamış bir “Teknoloji Şirketi”dir.
C2B Bilişim Hizmetleri ; Başta Proje ve Danışmanlık hizmeti olmak üzere,Yapısal kablolama, Network, Telefon santrali, Sistem Altyapısı çözümleri, Firewall, ISO 27001 KVKK(6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) danışmanlığı Web, İOS, Android, Windows gibi birçok platformda yazılım geliştirme, web tasarım, masaüstü uygulamaları konularında, kendi alanlarında uzman çalışma kadrosuyla hizmet vermektedir.
C2B Bilişim Hizmetleri olarak en son teknoloji ürünleri ile yerleşmiş klasik yapıları aşıp firmalara sektörel bazda en iyi hizmeti sunmak ve onların istekleri doğrultusunda taleplerine cevap vermektir.
Temel ilkemiz, dürüst satış politikası ve kaliteli ürünlerle hizmet verdiği sektörlerde güvenilir bir marka haline gelebilmektir.
C2B Bilişim olarak yaptığımız işte yalnızca bir ticaret kolu olmak yerine, seçici müşterilerimizle uzun dönemli ilişkiler geliştirmeyi hedefliyoruz. Ürünlerimiz, çözümlerimiz, satış sonrası hizmetlerimizle birlikte sağladığımız güvenilirlik, yüksek iş ahlakımız ile müşterilerimizin ilk tercihi olarak bilişim sektöründe değer yaratan bir şirket olmayı hedeflemekteyiz.

Editör: TE Bilisim