Çayırova Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında kültür salonunda gerçekleşti. Yoklama ve meclis üyelerinin gündem dışı konuşmalarıyla başlayan toplantıda Başkan Çiftçi, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

2019 yılı denetim komisyon raporuyla ilgili bilgilerin verildiği toplantıda, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışma yönetmeliğinde revize yapılması oy birliği ile kabul edildi. Pandemi dolayısıyla mağduriyet yaşayan pazarcı esnaflarının işgal harçlarında indirim yapılması maddesi ile 2019 yılı Gelir-Gider Kesin hesapları maddesi plan bütçe komisyonuna havale edilirken, Çayırova Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

KOMİSYON VE ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

Toplantıda yapılan seçimlerde; Hukuk-Dilekçe-Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna Hasan Akan, Hayati Güveren, Zafer Alkan ve Tayfun Budak, Plan ve Bütçe Komisyonuna Filiz Ayyıldız, Arzu Arslan, Muhsin Ateş, Murat Dinç ve Muharrem Gökçe, İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliğine Fatmanur Çelik, Erhan Sarıdede, Bekir Bilgiç, Abdurahman Çapan ve Salih Işık seçilirken, gizli oylamayla gerçekleşen seçimlerde encümen üyeliğine ise Sadettin Arıkboğa, Metin Demirci ve Behçet Günay getirildi.

Temmuz ayı meclis toplantısını ikinci oturuma 7 Temmuz Salı günü saat 15:00’de Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleşecek.

Editör: TE Bilisim