Bugün Ramazan Bayramı arefesi olmasına rağmen Çayırova'nın en büyük mezarlıklarından birisi olan Şekerpınar mezarlığında suların akmaması yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşların büyük tepkilerine neden oldu.

Çayırova Belediyesi'nin sorumluluğundaki Şekerpınar mezarlığının içinde bulunan hayrat çeşmelerinin bir çoğunda suların çok az derecede akması ve akabinde tamamen kesilmesi bayram öncesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşların tepkilerine neden oldu. Vatandaşlar, neden suların akmadığının cevabını ararken pek çok vatandaş sularını kendi evlerinden getirmek durumunda kaldı.

BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIK SUYU KESİLİRMİ.?

Arafe günü Çayırova belediyesine ait Şekerpınar Mezarlığında suların akmaması üzerine isyan eden çok sayıda vatandaş “Böylesi mübarek bir günde Mezarlıkta suyun kesilmesi akıl alacak gibi değil, Hepimiz kaybettiğimiz yakınlarımıza bayram öncesi dua okumak, kabirlerini sulamak için mezarlığa geliyoruz, ancak mezarlıkta sular kesik, Belediye yönetimi bu durumu izah etmek zorunda, yaptıkları çok ayıp, gelip burada vatandaşın içler acısı halini görsünler” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Mezarlık içinde yapılan bazı hayrat çeşmelerin ise musluklarının kör tıpa ile kapatıldıkları da gözlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim