Darıca’da Temmuz Meclis toplandı

Darıca Belediye Meclisi Temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleştirmek üzere Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında toplandı.

Darıca Belediye Meclisi, 4 Temmuz olağan meclis toplantısını gerçekleştirmek üzere Darıca Belediyesi Meclis toplantı salonunda toplandı. İsim ve yoklamanın yapılmasından sonra bir önceki meclis toplantısı birleşimine ait karar özetlerinin okunup onaylanmasının ardından 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

EKSİKLERİMİZDEN DERS ÇIKARACAĞIZ

Meclis toplantısının gündeminde Darıca’da yaşanan su baskınları yer aldı. Su baskınlarını önlemek amacıyla alınacak önlemler konuşuldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İnsanın ve hizmetin olduğu yerde mutlaka eksiklikler vardır fakat 15 yıldır Darıca’ya hizmet edenlerede haksızlık etmemek lazım. Bizim dönemimizde alt yapısı olmayan Darıca’da çok ciddi şekilde alt yapı çalışması yapıldı. Şimdiye kadar böyle bir şey olmuyordu evet böylesine bir afete alt yapımız yetmedi. Bazı lokal bölgelerde eksikliklerimiz vardır, eksikliklerimizden ders alıp çalışmalarımız ona göre şekillendireceğiz.” dedi.

 

Editör: TE Bilisim