Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, makamında bir araya geldiği konukları ile hem projelerini paylaşıyor hem de gönül belediyeciliğine yönelik mesajlar veriyor
 
Orta Afrika’dan Genç Girişimciler

Vatandaşların teveccühü ile 31 Mart seçimlerinin ardından Derince Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Zeki Aygün, bir yandan projelerini hizmete sunarken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün, bu bağlamda geçmiş dönem Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert ve beraberindeki Orta Afrika Cumhuriyetinden gelen genç girişimciler Alhabib Algoni ve Abdul Hakim Sina, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma İşletme Şefi Severcan Kara, Denetim Şefi Semih Yenisey ve İşletme Amiri Hasan Ömer Bayrak ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Orhan Kaya ile bir araya geldi. 

Birlikte Çalışacak, Birlikte Başaracağız

Konuklarının ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ve güç verdiğini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Gönül belediyeciliğini kendilerine ilke edindiklerini belirten Başkan Aygün, “Seçim sürecinde de belirttiğimiz gibi Derince’de sıkılmadık el, çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayacağız. Projelerimizi hizmete sunarken tüm halkımızın fikirlerini alacağız. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Bu süreçte sizlerin fikirleri de bizler için yol gösterici olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hep birlikte Derince’yi, Kocaeli’yi ve ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacağız” dedi.


 
Editör: TE Bilisim