Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Derince ve bölgesindeki nüfus yoğunluğunun artmasıyla bölgeye “Seyahat Kartları Ofisi” kurma kararı aldı.

DERİNCE İLÇESİNE YENİ OFİS

Artan Kent Kart taleplerine hızla çözüm bulmak ve yerinde hizmeti amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, yeni seyahat kartları ofisini Derince ilçesine kuruyor. Taleplerin yerinde ve zahmetsizce karşılanması için kurulan yeni “Seyahat Kartları Ofisi” Derince 1071 Kültür Merkezinde hizmet verecek.

VATANDAŞLARIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRACAK

Derince 1071 Kültür Merkezi’nde kurulacak olan “Seyahat Kartları Ofisi” vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek. Yeni cihazlarla donatılacak ofiste indirimli ve ücretsiz seyahat kartları basım ve vize işlemleri yapılabilecek. Hizmetlerin hızlandırılmasını sağlayacak ofis Körfez ilçesindeki vatandaşların işini de kolaylaştıracak.

ÖĞRENCİ KART YOĞUNLUĞU AZALACAK

Yeni “Seyahat Kart Ofisi” hizmetlerin hızlandırılmasını sağlayacak ve vatandaşların memnuniyetini arttıracak, okulların eğitim öğretime başladığı zamanlarda yaşanan öğrenci kartı yoğunluklarını da azaltılacak. Bütün işlemlerin yapılabileceği seyahat kartları ofisinin açılış tarihi Büyükşehir Belediyesi’nce duyurulacak.

Editör: TE Bilisim