Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor

Talepler Çözüme Kavuşuyor

Yeni dönemle birlikte bir yandan projelerin start aldığı diğer yandan rutin hizmetlerin aksamadan devam ettiği Derince’de vatandaşlardan gelen talepler anında çözüme kavuşturuluyor. İlçe halkının özellikle altyapı ve üstyapı düzenlemeleri ile ilgili talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt yama ve yol onarım ekipleri, asfalt onarım çalışmaları kapsamında her gün çalışmaya devam ediyor.

Günde 30 Ton Sıcak Asfalt

Derinceli vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler, yaptıkları tespitlerin ardından günde yaklaşık 30 ton sıcak asfaltla bozulan yolları tamir ediyor. Derince genelinde yürütülen altyapı çalışmaları ile ağır tonajlı araçların ve hava şartlarının olumsuz etkilerinden dolayı zarar gören yollar onarılıyor. Yayalar ve araç sürücülerinin daha rahat ve güvenli ulaşımının amaçlandığı asfalt uygulamalarının, belirlenen plan ve ihtiyaç doğrultusunda ilçe genelinde devam edeceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim