Demokrasi ve Atılım Partisi Kocaeli İl Teşkilâtı  3 ilçe başkanlığını birden açıkladı. 
Darıca İlçe Başkanlığı’na Muhammet Ali Ünsür,
Derince İlçe Başkanlığına Zeynep Sudan ve
Gölcük ilçe başkanlığına ise Sedat Yücel resmen atandı.
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, bugün düzenlenen il yönetim kurulu toplantısında yeni ilçe başkanlarına Genel Merkez’den alınan yetki belgelerini törenle takdim etti.
Başkan Adem Koç, “Darıca, Derince ve Gölcük İlçe Başkanlarımızla birlikte 10 Ağustos’ta gerçekleştirdiğimiz il tanıtımının ardından 5 ilçemizi resmen atamış olduk, hayırlı – uğurlu olsun… Genç ve dinamik ekibimize kattığımız genç, başarılı ve tecrübeli isimlerle inanıyorum ki çok daha hızlı yol alacak ve milletimizin bizlere gösterdiği büyük ilgiye layık olacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında milletimizin bize her geçen gün daha çok ihtiyacı olduğunu ve toplum nezdinde umut haline geldiğimizi görüyoruz. Biz de bu bakımdan hemşehrilerimizden gelen yoğun talepler içerisinde ‘en iyilerin içerisinden en iyilerini’ seçerek dikkatli bir şekilde atamalarımızı süratle yapıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde yeni sürprizlerimiz olacak… Yeni ilçe başkanlarımız hayırlı olsun…” dedi.

SUDAN: MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK ŞEREFTİR.

DEVA Partisi Derince İlçe başkanlığına Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Zeynep Sudan atama sonrası şu açıklamayı yaptı.

Doğduğum, büyüdüğüm ve doyduğum bu güzel şehrimde, her anımı “halkımıza nasıl hizmet edebilirim?” düşüncesiyle hayallerimi ve söylemlerimi eyleme dönüştürmüş bir kardeşiniz olarak, bugünden itibaren; siyasette başarılı ve özel yaşamında hiçbir şaibeli işi olmayan Deva Partimizin Kurucusu Sayın Ali Babacan'ın Partisinde Derince İlçe Başkanlığı için yetki almış bulunuyorum. Bu kutlu yolda bize bu görevi layık gören, başta Sayın Genel Başkan Yardımcım Nihat Ergün Beyefendiye, Kocaeli İl Başkanım Sayın Adem Koç Beyefendiye ve il yönetimine sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Kocaeli'mize, ilçemize, aziz milletimize hizmet etmek bir şereftir. Bu şerefi birlikte paylaşacağımız, bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapacak olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

Gayret bizden tevfik Allah'tandır.

Saygılarımla…

Zeynep Sudan

Deva Partisi Derince İlçe Başkanı

Editör: TE Bilisim