Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yeni görevlendirmeleri yapmaya devam ediyor. Şayir, Dilovası Belediyesinde uzun yıllar görev yapan Ercan Güneş'i ikinci adamı yaptı.

31 Mart yerel seçimleri sonrası Dilovası Belediye Başkanlığı görevine gelen Hamza Şayir, geldiği günden bu yana peyderpey ekibini oluşturmaya devam ediyor. Başkan Şayir, seçim sürecinde yakın çalışma arkadaşlarından olan Dilovası Belediyesi'nde uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunan Ercan Güneş'i geçtiğimiz haftalarda Genel Koordinatör olarak atadığı öğrenildi.

Dilovası'nda geniş bir kesim tarafından tanınan Güneş, ayrıca Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanlığı ve Dilovası Dernekler Federasyonu başkanlığı görevlerini de yürütüyordu. Güneş, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı nedeniyle görevlerinden istifa etmişti.

Güneş, görevinde belediye başkanı ile birimler arasında koordinasyonu sağlayacak, projelerin hızlı bir şekilde hayata geçmesi ve Başkan Şayir'in işlerini kolaylaştırmak için görev yapacak.

Güneş, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu olup 1970’li yıllardan itibaren Dilovası’nda ikamet ediyor. Toplum davranışları, Çevre, ve İlçenin sorunlarına hakim, bu konularda çok çalışması ve projeleri bulunan Güneş'in 20 yıllık Belediyecilik tecrübesi var.  

Editör: TE Bilisim