Bir dili öğrenebilmek için , o dile mümkün olduğunca maruz kalmak gerekir . Bu doğrultuda ilk defa İngilizce ile karşılaşan çocukların İngilizce ile geçireceği vakti arttırmak adına “Come and join us, Mama!” yani “ Hadi Anne Sen de Bize Katıl! “ Etwinning projesine başlanaan güzide eğitim kurumlarımızdaan birisi de Gebze Yenikent'te faaliyet gösteren Yenikent " Sultan Ayhan" İlkokulu.

OKULDA MİNİKLERLE BİRLİİKTE,  ANNELER DE İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR!

Gebze'nin güzide eğitim kurumlarından olan Gebze Yenikent'teki "Sultan Ayhan" İlkokulu'nda çok önemlii bir eğitim projesi daha hayat buldu. Okulda ilk defa İngilizce ile karşılaşan 2. sınıf öğrencilerinin annelerine çocukları ile birlikte  İngilizce öğretiliyor. Okulun İngilizce Öğretmeni Hediye Ocak Oğuz  tarafından, Okul Müdürü Halük Öztekin'in de büyük desteği ile    “Come and join us, Mama!” yani “ Hadi Anne Sen de Bize Katıl! “ Etwinning projesinde çocuklarla birlikte annelere verilen eğitim büyük ilgi gördü.

İngilizce dersi, Okulun İngilizce Öğretmeni Hediye Ocak Oğuz tarafından veeriliyor...

Derste, miniklerin anneleri de İngilizce dersini pür dikkat dinliyor.

2. Sınıf öğrencilerine ve annelerine deresi İngilizce Öğretmeni Hediye Oğuz Ocak tarafından veriliyor.

dım . Proje kapsamında, Okulda ilk defa İngilizce gören 2. Sınıf öğrencilerinin anneleri ile 3 haftada bir buluşularak İngilizce eğitimi veriliyor. Bu anlamda  deerrslerele ilgili bilgi veren Okulun İngilizce Öğretmeni Hediye Ocak Oğuz:  "Derslerimizde , hem çocuklarına İngilizce derslerinde yardım edebilmek adına , hem de kendi gelişimlerini katkı sağlamak adına  velilerimize İngilizce öğretiyorum . Velilerimden ve öğrencilerimden çok güzel dönüşler alıyorum . Öğrencilerim anneleri ile oyun oynuyor , İngilizce konuşuyor böylece kaliteli vakit geçiriyorlar . Annelerinin de ödevleri olduğunu gören öğrencilerimizde ,ödev sorumluluğu ve empati duyguları gelişiyor . Öğrenci ve velilerimden aldığım güzel dönütlerden sonra iyi ki böyle bir projeyi yürütüyorum diyorum . Bu projeyi yürütebilmekte , desteklerini hiç esirgemeyen değerli Okul müdürümüz Haluk Öztekin , velilerim ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum." dedi.

Haber: YILMAZ IŞIK

Editör: TE Bilisim