KOCAELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR FEHMİ RASİM ÇELİK ÖNCÜLÜĞÜNDE

Türkiye’de ilk özel mesleki eğitim merkezi Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Kocaeli  il milli eğitim müdürü Fehmi Rasim Çelik öncülüğünde, Adem Ceylan mesleki ve teknik Anadolu lisesinin içerisinde Milli Eğitim Bakan yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Özer’inde katılımı ile açıldı

ZİYARET VE İNCELEME

Sahasında son derece büyük bir boşluğu dolduracak olan Özel Mesleki Eğitim Merkezinin açılışı sırasında  Milli Eğitim bakan yardımcısı  Prof . Dr. Mahmut Özer, Kocaeli  İl milli eğitim müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’dan oluşan heyet yeni açılan merkezi hep birlikte ziyaret ederek  incelemelerde bulundular.

BAKAN YARDIMCISI ÖZER’DEN TEŞEKKÜR

Açılan Merkez dolayısı ile son derece keyifli saatler geçiren Milli Eğitim bakan yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer inceleme sonrasında “Böylesi harika bir merkezi bölgemize kazandıran başta Kocaeli İl Milli Eğitim müdürü Fehmi Rasim Çelik’e, Gebze İlçe milli Eğitim müdürü Şener Doğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Gebze’den son derece sevinçli bir şekilde ayrılıyorum,  Hizmete açtığımız bu kurumdan Devletimize-Milletimize son derece faydalı çocuklarımızın çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim