İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji firmalarının belirlendiği "Deloitte Technology Fast 50" listesinde yüzde 1.004'lük büyüme oranıyla obilet.com 10'uncu sıraya yerleşti.

obilet.com'dan yapılan açıklamaya göre, dün akşam çevrim içi yayınla açıklanan Deloitte Technology Fast Turkey 50 listesinde yüzde 1.004'lük büyüme oranıyla yer alan şirket, 2018 ve 2020'de açıklanan listelerde de yerini almıştı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen obilet.com CEO'su Yiğit Gürocak, şunları kaydetti:

"obilet.com, kurulduğu 2012 yılından bu yana hızla büyüyerek Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs ve uçak bileti satış platformu konumuna yükseldi. Ayda 15 milyondan fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapan platformumuz üzerinden farklı firmalara ait seçenekler karşılaştırılarak hızlı ve güvenli şekilde bilet satın alınabiliyor, iptal edilen biletlerden ve ek seferlerden anında SMS ile haberdar olunabiliyor. 7/24 müşteri hizmetleri, güvenli ödeme, sıfır komisyon, iptal edilen bilete kesintisiz iade gibi hizmetlerimizle kullanıcılarımıza uçtan uca sorunsuz ve ekonomik hizmet sunuyoruz."

Gürocak, online otobüs ve uçak bileti platformu olarak hizmet veren obilet.com'un Kovid-19 salgınının en çok etkilediği sektörlerden biri olan seyahat sektöründe faaliyet göstermesine rağmen küçülmeden yoluna devam ettiğini ve birlikte çalıştığı firmaların büyümesine de destek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"obilet.com, 2020'nin temmuz ayı ziyaretçi istatistiklerine göre Türkiye'nin en çok ziyaret edilen online bilet satış platformu ve en çok ziyaret edilen seyahat sitesi olmanın yanı sıra, dünyada da en çok ziyaret edilen ilk 20 seyahat sitesi arasına girdi. obilet.com ayrıca TOBB ve TEPAV tarafından hazırlanan 'Türkiye 100' programında 2 yıl üst üste 'Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi' arasında yer aldı. 2019'un 4'üncü çeyreğinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) aldığımız yatırımla büyümeye devam ederken, şu anda 200'den fazla otobüs firması ve 1.000'den fazla havayolu firmasının biletlerini kullanıcılara sunuyoruz. Genç ve dinamik ekibimizle yakaladığımız bu büyüme ivmesini 2021 yılında da sürdürmeyi planlıyoruz."

Kaynak: aa