Gazete olarak Gebze İnönü mahallesinde yolun çökmesi üzerine meydana gelen Büyük su arızası nedeniyle evlerinde susuz kalan vatandaşların endişeyle Yumrukaya çeşmesine koştuğunu ve uzun kuyruklar oluşturduğunu gözlemledik.

Büyük arızanın gideriilmesi ve peyderpey Gebze'nin geneline su verilmesine başlanmasına rağmen, halen bazı yerlerde suları akmayan vatandaşların Gebzelilerin çok eskiden beri "su alma ve tedarik noktası" olan Yumrukaya Çeşmesine bidonlarını kapıp su almaya gitmeleri burada uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

YOL TIKANDI

Vatanadaşların araçaları ile Büayükşehir'in geçtiğimiz yıllarda yeniden yaptırdığı Yumrukaya çeşmesine akın etmeleri üzerine zaten yoğun olan GOSB bağlantı yolunun  Mutlukent kavşağında trafik yoğunlaşmasına neden oldu. 

VATANDAŞLAR: " SU KESİNTİSİNİ YAZIN!"

Gazetecilerin fotoğraff çekilmesini gören su kuyruğundaki vatandaşlar, " Su kesintisini yazın burayı yazın" dedikleri görüldü. Yuumrukaya çeşmesindeki uzun su bekleme kuyruklarının Gebze geneline suyun tamamen verilmesi ile son bulması bekleniyor. Haber ve Fotoğraf: YILMAZ IŞIK

Editör: TE Bilisim