“Ne yediğini bilmek herkesin hakkı” sloganıyla yola çıkan ve Türkiye genelinde 200 şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner, AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Ahmet Malkoç’un işletmeciliği ile Gebzelilerin hizmetine açıldı. Gebze’nin genç meclis üyelerinden Ahmet Malkoç’un, Gebze’ye getirdiği ve Türkiye’de marka olan döner firmasının açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Gebze MÜSİAD Başkanı Serkan Beyaz, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BOL KAZANÇLAR DİLİYORUZ

Açılış töreninde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ‘’Değerli kardeşimizin böyle güzel yerli ve milli bir girişimle açacağı ticarethanenin öncelikle helal lokma, bereketli kazanç getirmesini; ailesine, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ahmet Malkoç kardeşimize bol kazançlar temenni ediyorum. Rabbim utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Büyükgöz’ün ardından selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de müessesenin hayırlı ve bol kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.

AÇILIŞ DUALAR EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Hacı Halil Mahallesi İsmetpaşa Caddesi Dostlar İş Hanı, NO:6/C adresinde yoğun katılımla gerçekleştirilen Ekrem Coşkun Döner’in açılış töreni protokol konuşmalarının ardından dualar eşliğinde yapıldı. Kurdele kesme merasiminin ardından müesseseyi gezen protokol üyeleri ve vatandaşlara ikramlar yapıldı. Ekrem Coşkun Döner, eşsiz lezzetiyle davetlilerden tam not aldı

Editör: TE Bilisim