Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol servisinin atık sevkiyat saatlerinin düzenlenmesine yönelik düzenlediği toplantıya ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç ve ilçe belediyelerinin ilgili yetkilileri katıldı.

Gebze Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen Gebze, Körfez, Dilovası, Çayırova, Darıca ve Derince ilçelerinin atık sevkiyat saatlerinin düzenlenmesi toplantısına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ünal Bostan, Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Darıca Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, İzaydaş Atık Yönetimi Şube Müdürü Hüseyin Kılıç ve birim müdürleri katıldı.

ÇEVRE ORTAK DEĞERİMİZ

Gebze Belediyesi Atık Toplama ve Kontrol Servisi amiri Senay Altıntaş tarafından atık yönetimi konulu sunumun ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantıda atık toplama ve sevkiyat saatleri vatandaşları rahatsız etmeyecek şekilde yeniden düzenlenmesi karara bağlandı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çevre ve insan sağlığı en önemli önceliklerimiz başında geliyor. Çevre hepimizin ortak değeri. Bu sebeple onu korumak hepimizin görevi” dedi.