Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu uygulanan sokak kısıtlamasında, altyapı çalışması nedeni ile bozulan yolların onarımını gerçekleştiriyor. Hafta sonu 2 gün süren sokak kısıtlamasında yaya ve araç trafiğinin olmamasını değerlendiren İSU ekipleri, Gebze ilçe merkezindeki birçok yolu tamamen asfaltlarken Dilovası Liman Caddesi’nde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

SOKAK KISITLAMASINDA İSU EKİPLERİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

İSU Genel Müdürlüğü, Gebze’de 4 bin 580 ve Dilovası’nda bin 400 metrelik yüksek basınca dayanıklı demir borulardan oluşan yeni içme suyu alt yapı hattı imalatı gerçekleştirerek, her iki ilçedeki su arızalarının önüne geçmiş oldu. Her iki çalışmayı da geçtiğimiz günlerde tamamlayan İSU ekipleri, hafta sonu sokağa çıkma yasağını da değerlendirerek hummalı bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

GEBZE MERKEZ VE DİLOVASI LİMAN CADDESİ’NDE

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı, asfaltlama çalışması yapan İSU ekiplerinin işini kolaylaştırıyor. Trafik yoğunluğunun az olması ile İSU ekipleri, alt apı çalışması nedeni ile bozulan Gebze merkezdeki yollarda rahat bir şekilde asfalt serimi gerçekleştirdi. Ayrıca Dilovası ilçesine su temin eden ana isale hattının geçtiği Liman Caddesinde, altyapı nedeni ile bozulan kısımlara asfalt serimi yapıldı.

Editör: TE Bilisim