Gebze Yenikent'te her cumartesi kurulan ancak geçtiğimiz yılın ekim ayında kaldırılarak Tatlıkuyu Sabit pazar yerine taşınan Cumartesi Pazarı'nın yeniden mahalleye kurulması için bugün sabah saatlerinde Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş'ın öncülük ettiği bir imza kampanyası başlatıldı.

Gebze Yenikent'te her cumartesi kurulan ancak geçtiğimiz yılın ekim ayında kaldırılarak Tatlıkuyu Sabit pazar yerine  taşınan Cumartesi Pazarı'nın yeniden mahalleye kurulması için bugün sabah saatlerinde Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş'ın öncülük ettiği  bir imza kampanyası başlatıldı. "Bir imzan, SEMT PAZARIMIZI geri getirebilir." başlığına taşıyan imza kampanyası için Gebze Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş şunları belirtti: 
"31 Mart 2019'da yapılan Mahalli idareler seçimlerinde,Seçim çalışmalarımız esnasında,Yenikent seçmenin çeşitli talepleri olmuştu. Bu taleplerin başında ''Semt pazarı'' açık ara birinci çıkmıştı. Uzun görüşmeler ve çalışmalar sonunda resmi talebimiz ilgili birim ve kişilere iletiliyor. Ayrıca İMZA KAMPANYAMIZI'da başlatıyoruz. Tüm sakinlerimizin bilgisine sunarım. 30/07/2019 Salı günü Muhtarlık binamızda başlatılacak olan kampanyamıza,Siz değerli Yenikent halkının imzaları ile gerekli katkıyı sunacağından şüphem yoktur. Tüm site yöneticilerimizin ve gönüllü imza toplamak isteyenlerin lütfen benimle veya aza arkadaşlarım ile iletişim kurmalarını önemle rica ederim. İrtibat numarası: 0543 740 03 01"     Haber: YILMAZ IŞIK

Editör: TE Bilisim