İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde özveriyle çalışan zabıta ekiplerine teşekkür plaketi verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kovid-19'un ülkede görülmeye başladığı ilk günden itibaren denetim gerçekleştirdi, vatandaşlara destek verdi.

Salgının ilk günlerinden itibaren sokağa çıkması yasaklanan 65 yaş üstü vatandaşlara ve hastalara her türlü desteği veren ekipler, bu süreçte yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 29 günlük bebeklerini emzirmeye gidemeyen Şerife ve Ziya Sütçü çiftinin bebeklerine anne sütünü evden alarak hastaneye götürdü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çağırıcı, zabıta ekiplerinin, çalışmalarında her zaman gerekli özen gösterdiğini bildiğini ve sahada gördüğünü kaydetti.

Özellikle tüm dünyanın korku içinde olduğu salgın döneminde ekiplerin gayretlerinin ilçe sakinlerine güven ve cesaret verdiğini aktaran Çağırıcı, "Bu mücadelede başarılı olmamızda sizlerin emeği büyük. Sizleri tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çağırıcı tarafından 174 personele teşekkür plaketi verildi.


Kaynak: aa