EDİRNE (AA) - Edirne İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla minik AFAD gönüllüleriyle çekilen klipte oynayan çocuklar ve okul yöneticileri Edirne Valisi Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından da sosyal medyada paylaşılan ve sosyal medyada beğeni toplayan klipte rol alan minik öğrenciler, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Altındal ve Platin Akademi ilkokulu yöneticileri ile Vali Canalp'i ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Vali Canalp, "Afet Eğitim Yılı" etkinliği kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan klibin beğeni topladığını belirtti.

Öğrencileri tebrik eden Canalp, "2021 yılı Bakanlığımız tarafından 'Afet Eğitim Yılı' ilan edildi. Bunun üzerine bizler de farkındalık oluşturmak amacıyla minik öğrencilerimizle klip hazırladık. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu tarafından sosyal medyada paylaşılan klip milyonlarca kez izlendi ve büyük beğeni aldı. Ben buradan sayın bakanımıza ve klibin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa