İSTANBUL (AA) - Tuzla Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında 29 Nisan'dan 17 Mayıs'a kadar sürecek tam kapanma döneminde de ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara hizmet verileceğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "tam kapanma"da, rutin gerçekleştirilen belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra 17 mahallede yaşayan tüm vatandaşlara ulaşılacak, hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için 7 gün 24 saat hizmet verilecek.

Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da şunları paylaştı:

"Yaklaşık 14 aydır ülkemizde etkisini gösteren koronavirüs salgınıyla mücadelede artık yeni bir safhaya geçiyoruz. Yeni tedbirlerin uygulanmasına perşembe itibarıyla başlanacak. Tuzla Belediyesi olarak yaptığımız sosyal doku çalışmaları ile belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız başta olmak üzere bize ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olacağız. Gönül Elleri Çarşımız ile ramazan ayında hali hazırda yardımlarımızı gerçekleştiriyorduk. Bunu kapanma sürecinde daha da artırarak Tuzla'da 17 mahallemizin tamamında bir tane bile mağdur vatandaşımızın olmaması için çalışacağız."

Kaynak: aa