YALOVA (AA) - Yalova'da polis ekiplerinin yılbaşı tedbirleri kapsamında düzenlediği operasyonda, 430 şişe ve 25 litre sahte içki, farklı türde uyuşturucu madde, sahte bandrol ve uyuşturucu yapımında kullanılan aparat ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yılbaşı tedbirleri kapsamında ekiplerin denetleme ve çalışmalar yürüttüğü hatırlatıldı.

Çalışmalarda sahte içki imal ettiği ve sattığı tespit edilen şahısların yakalanması ile hazırlanan sahte içkilerin piyasaya sürülmeden ele geçirilmesi amacıyla İsmetpaşa Mahallesi Derin Sokak üzerindeki bir ikamete operasyon düzenlediğine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Operasyonda, tespit edilen adres ve depoda yapılan aramalarda çeşitli marka, ebat ve ölçülerde 430 şişe sahte içki, 2 bidon içerisinde 25 litre sahte içki, 1724 adet sahte TDDK bandrolü, 10 gram metamfetamin uyuşturucu madde, 34 gram toz esrar maddesi, 142 gram sentetik kannobinoit uyuşturucu madde, 7 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat ele geçirilmiş olup, Ş.G. ve S.E. gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır. Şüpheli şahıslar hakkında işlemler KOM Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir."

Kaynak: aa