105 takım, 209 maç, 525 sporcu kıyasıya mücadele ederken, şampiyon takımlara madalyalarını ve ödüllerini Başkan Ali Yıldırım Sezer ve Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu takdim etti.

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği ve büyük heyecana sahne olan Sokak Basketbolu Turnuvası bu yıl büyük katılım ve ilgiyle gerçekleştirdi. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında bulunan spor tesislerinde yapılan Sokak Basketbolu Turnuvası’na rekor bir sayıyla 105 takım, 209 maç, 525 sporcu katılırken, turnuva sonrasında dereceye giren takımlara ödülleri Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi. 

KÜLTÜR, SANAT VE SPOR KENTİ

Başkan Sezer tek tek sporcuları kutlayıp yaptığı konuşmasında, “Bu yıl Değirmendere’de çok güzel spor etkinlikleri gerçekleştirdik. Önce Kum Futbolu, sonrasında Plaj Voleybolu en son da Sokak Basketbolu Turnuvamızı yaptık. Hepsi büyük katılım ve ilgiyle gerçekleşti. Bu beni gerçekten çok mutlu etti. Sokak Basketbolu Turnuvamıza 105 takım, 209 maç ve 525 sporcu gibi yüksek bir ilgi oldu. Ben şampiyon olan takımlarımızı ayrı ayrı kutluyorum. Katılan tüm sporcularımıza, hakemlerimize, emeği geçen mesai arkadaşlarıma ve tribünleri doldurarak turnuvaya renk katan seyircilerimize de teşekkürlerimi iletiyorum. Değirmendere’nin kültür, sanat ve sporla anılan bir kent olması için çalışmalarımıza ve bu tarz organizasyonlara daha fazla yer vereceğimizi de belirterek sözlerimi noktalıyorum” dedi.

İŞTE DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Minikler 1.si; We Just Do it, 2.si; Gelişin SK., 3.sü; Gölcük State Worriars madalya ve ödülleri Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu tarafından verildi.

Küçükler 1.si; Blaodshed, 2.si; G.O.R.A., 3.sü; Gölcük Cowboys madalya ve ödülleri Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu tarafından verildi.

Yıldızlar 1.si; Metin Çelik Koleji, 2.si; Minako, 3.sü; Tringler madalya ve ödülleri Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu tarafından verildi.

Gençler 1.si; Çocukları Pistten Alalım, 2.si; Serbesler Dondurma, 3.sü Adres Ver Gelelim madalya ve ödülleri Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi.

Büyükler 1.si; Tribogy, 2.si; Kralına Badem Suyu, 3.sü Çiçekler madalya ve ödülleri Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi.

3 sayı şampiyonu Ahmet Hakan, Smaç Şampiyonu ise Furkan Dönmez oldu. Onların ödülleri de Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi.

Editör: TE Bilisim