Gölcük’ün tek profesyonel futbol kulübü olan Gölcükspor, Olağanüstü Kongresi’ni, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yaptı. Geniş katılımın olduğu kongre de Hüseyin Çardak başkanlığa seçildi ve yeni yönetim belirlendi.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kongrede yaptığı konuşmada, “Uzun soluklu bir mücadele içerisinde olacağız, bir Akçaabat Sebatspor gibi Gölcüksporumuzu da ileri ki günlerde, belki de süper ligde de görebileceğimizi ümit ediyor, yeni başkana ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Gölcük’ün tek profesyonel futbol kulübü olan Gölcükspor, Olağanüstü Kongresi’ni, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yaptı. Geniş katılımın olduğu kongre de, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, geçmiş dönem Gölcükspor başkanları ve Gölcükspor’un genel kurul üyeleri katıldı.

HÜSEYİN ÇARDAK YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Kongre divan heyetinin seçilmesiyle başladı ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman divan başkanlığına seçildi. Ardından faaliyet raporu ve gelir, gider tablosu ibra edildi ve üyeler tarafından kabul edildi. Ardından tek liste çıktığı açıklandı ve Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi başkanlığa oy birliğiyle seçildi.

BAŞKAN SEZER’DEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Gölcükspor Hami Başkanlığına seçilen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, genel kurul üyelerine seslendiği konuşmasında, “Gölcükümüzle bir Gölcüklü olarak söylüyorum bunu ne kadar gurur duysak az. Sadece spor alanında değil, sosyal ve kültürel alanda öncü olmuş bir ilçenin belediye başkanı olmaktan da gurur duyuyorum. Gölcük’te iki tane profesyonel takım var. Gölcükspor futbol kulübümüz. Diğer kulübümüzde İhsaniye Bayan Voleybol Kulübümüz. 2.Lig’te oynuyor. İki tane profesyonel takımı olan ilçe sayısı inanın gerçekten çok az. Gölcükporumuzun köklü bir geçmişi var. Burada ki ortamdan benim görebildiğim şudur; birlik ve beraberlik içinde olduğumuz takdirde, aile bağlarını koruyabildiğimiz takdirde benim inancım Gölcükspor çok daha iyi noktalara geleceği ve sportif anlamda büyük başarılara imza atacağıdır. Ben bugüne kadar Gölcükspor’a emek harcayan tüm abilerimize kardeşlerimize teşekkür etmek istiyorum. Onların gayretleri olmasa bugün burada genel kurul yapıyor olamazdık. Bugün yine burada yükümlülük altına girerek, öne çıkan kardeşlerimiz hepsi bir birinden değerli arkadaşlarımız. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Uzun soluklu bir mücadele içerisinde olacağımızı, bir Akçabat Sebatspor gibi Gölcüksporumuzu da ileri ki günlerde, belki de süper ligde de görebileceğimizi ümit ediyorum. Ben genel kurulun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni seçilen başkan ve yönetim kuruluna da başarılar diyorum” diyerek alkışlarla sözlerini noktaladı.

ÇARDAK: “SEN BEN YOK GÖLCÜKSPOR VAR”

Kongre de başkanlığa seçilen Hüseyin Çardak’ta yaptığı konuşmada, “Fazla söze gerek yok. Gün Gölcüksporumuza destek olma günüdür, gövdemizi taşın altına tamamen koyma günüdür, sen ben yok Gölcükspor var deme günüdür. Birlik ve beraberlik içerisinde ulaşacağımız hedef olmayacağını belirtmek istiyorum. Gölcükspor’a emek vermiş, geçmiş dönemde görev almış tüm başkanları ve yönetimlerine, kongre döneminde ismi gündeme gelmiş çok kıymetli arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Hepinizden Allah razı olsun. Kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan diliyorum. Bundan sonra ki Gölcükspor maçlarında da buradaki aynı coşkuyu orada da görmek istediğimi belirtmek istiyorum” diyerek konuşmasını noktaladı. Dilek ve temenniler bölümünde diğer konuşma yapan isimlerde birlik beraberlik mesajları verdiler ve kongre toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 

İŞTE HÜSEYİN ÇARDAK’IN YENİ YÖNETİMİ

1. Başkan Hüseyin Çardak, 2.Ahmet Arık, 3.Akif Kahraman, 4.Ali Anlağan  ,5.Ahmet Kurt,

6.Ekrem Aktuğ, 7.Ertuğrul Eren,8.Fuat Elmas, 9.Güngör Balel, 10.Hakan Onkur

11.Hüseyin Uzun, 12.Kaan Yılmaz,13.Keramettin Tetik, 14.Malik Hacıoğlu 15.Mehmet Cinemre

16.Murat Türengül, 17.Özgür Yılmaz,18.Recep Aydoğdu,19.Serhat Yılmaz, 20.Yaşar Şahinöz,

21. Yusuf Bilgin

DENETİM KURULU(ASİL)

1-Necmi Kocaman, 2.Murat Can, 3.Arif Kurusakız

Editör: TE Bilisim