Gölcük Belediyesi Değirmendere Yaz etkinlikleri son hızıyla devam ediyor. Kum futbol büyük ilgiyle ve katılımla yapılırken, şimdi sırada Plaj Voleybolu Turnuvası var. 12 Temmuz Cuma akşamı açılış karşılaşmasıyla başlayacak Plaj Voleybolu Turnuvası için Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilirsiniz.

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası 12 Temmuz 2019 Cuma günü başlıyor. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında bulunan spor tesislerinde 12-13-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Plaj Voleybolu Turnuvası için kayıtlar devam ediyor. Başvurular, Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Değirmendere Zabıta Noktasından temin edilmek suretiyle 10 Temmuz Çarşamba gününe kadar yapılabilecek.

HANGİ KATEGORİLERDE KATILIM OLACAK

Turnuva da kategoriler; Erkekler ( Yaş Grubu serbest ), Karma Gruplar ( 2001 doğumlu ve üzeri sporcular) , Büyük bayanlar ( 1999 doğumlular ve üzeri ), Genç Bayanlar ( 2000 – 2001 doğumlular ), Yıldız Kızlar ( 2002 – 2003 doğumlular) , Küçük Kızlar ( 2004 – 2005 doğumlular ) ve Minik Kızlar 2006-2007-2008 doğumlular ) turnuvaya katılabilecekler.    

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Plaj Voleybolu Turnuvası ile ilgili açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Her yıl olduğu gibi bu senede Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında Kum Futbol Turnuvası sonrasında 12-13-14 Temmuz tarihlerinde Play Voleybolu Turnuvamızı düzenliyoruz. Belediye olarak spor etkinliklerine kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı şimdiden hemşehrilerimize teşekkür ediyor ve turnuvaya katılacak olan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim