Donanma Caddesi, 4.Sokak No:3 adresinde modern ve yenilen yüzüyle Derya Ağız ve Diş Polikliniği, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katıldığı açılışı töreniyle hizmete açıldı. 1997 yılında bu yana diş hekimliği yapan, 2005 yılından bu yana da ilçemizde hizmet veren Derya Gedik’in sahibi olduğu poliklinikte, Ortodonti Uzmanı Merve Balaban ve Çene Cerrahisi Uzmanı Eser Tutuş’ta hizmet verecek.

NE TÜR HİZMETLER VERİLECEK

Derya Ağız ve Diş Polikliniği’nde; diş dolgusu, implant cerrahisi, kanal tedavisi, çocuk diş tedavisi, ortodonti tedavi, diş beyazlatma, diş eti ameliyatı, panoramik röntgen hizmetleri, son sistem makinalarla ve uzman kadrosuyla gerçekleştirilecek.

“DÖRT DÖRTLÜK BİR DİŞ POLİKLİNİĞİ”

Yapılan kokteyl sonrasında gerçekleştirilen açılış öncesinde bir konuşma yapan Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Gerçekten dört dörtlük, çok şık bir diş polikliniği ilçemizde kazandırılmış. Ben Derya hanımı böyle bir yatırımı ilçemizde gerçekleştirdiği için kutluyorum. Kendisi gerçekten işin de uzman bir isim. Başarılar diliyorum” dedi. Ardından açılış kurdelesi kesildi ve açılış töreni son buldu.