31 Mart tarihinde AK Parti tarafından Gebze Belediye başkan adayı gösterilmeyen Adnan Köşker ile ilgili ortaya son derece ilginç bir bilgi çıktı.

31 Mart tarihinde Partisi tarafından Belediye başkan adayı olarak gösterilmeyen Adnan Köşker seçimden sonra AK Partinin birkaç etkinliğine katılmış ancak partililerden gelen tepkiler üzerine toplantılara katılmaktan vazgeçmişti.

ADNAN KÖŞKER AK PARTİNİN TOPLANTILARA KATILAMIYOR

Son aylarda nerede olduğu bilinmeyen Adnan Köşker ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı, Belediye başkanlığı döneminde Köşker’in Kent Meydanındaki Özel kalem müdürü Onur Toprak çok uzun bir aradan sonra kendisine ait sosyal medya hesabını yeniden güncelleyince ortaya Adnan Köşker ile ilgili ilginç bir detay çıktı.

ADNAN KÖŞKER’İ YÖNETİYOR

Kendisine ait Facebook hesabını güncelleyen Onur Toprak Facebook’a katılma tarihini 2010 yılı olarak güncellerken hemen altında Adnan Köşker’i yönetiyor ibaresi dikkat çekti.

Onur Toprak’ın, 31 Mart tarihinden sonra herhangi bir görevde bulunup bulunmadığı bilinmezken “Adnan Köşker’i yönetiyor” bildirimini yazarken neyi amaçladığı takipçileri tarafından sorgulanmaya başlandı.

Editör: TE Bilisim