AK Parti Kocaeli milletvekili Yılmaz :FETÖ' cü bilinen isimlerin sokakta dolaşmaları bizi yaralıyor

Kocaeli’nde FETÖ mücadelesi noktasında eleştiri aldıklarını ifade eden AK Parti  Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Kocaeli ve Gebze bölgesinden bilinen isimlerin sokakta dolaşması bizi yaralıyor” dedi.

AK Parti  Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, gazeteci Ahmet Akçaalan’ın Kocaeli TV’de sunduğu Ters Köşe programına konuk oldu. AK Parti ’nin FETÖ mücadelesinin hassasiyetli şekilde devam ettiğini söyleyen Yılmaz, “Kocaeli ve Gebze bölgesinden bilinen isimlerin sokakta dolaşması bizi yaralıyor” dedi.

“PARA KASALARINA YÖNELİK ELEŞTİRİ ALIYORUZ”

Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Esas organizatörler yurtdışına kaçtı. Kocaeli’nde bize gelen eleştiri var. Özellikle ticaret erbabı olarak görülen, bildiğin para kasası olarak görülen, insanları sevk ve irade eden tiplerin içeri alındıktan sonra serbest bırakıldığı yönünde eleştiriler geliyor. İsimler geliyor.

Bize Gebze ve Kocaeli bölgesinden isimler geldi. Bu isimleri gerekli yerlere iletiyoruz. Maalesef geliyor. Yargı süreçleri geliyor.

15 Temmuz sonrası bana bir ihbar geldi. Bakın İstanbul’dan ihbar geldi. Bir isim önemli bir görevde. Bunlar spor yapılanmasını organize eden isim olarak ihbar geldi. Ben Kocaeli’nde o kurumu aradım.

Böyle bir ihbar var dedim. Bu isim sol zihniyet olarak biliyoruz dediler sonra MHP’li dediler. Araştırın dedim. Araştırdılar yaptırdığı tezlerden, askeri yönetim ve darbe ile ilgili tezler çıkıyor. Evinden FETÖ kayıt dinlemeleri çıkıyor. Fotoğraflarda futbolcuların terörist başının yanında resmi çıktı. Zor bir mücadele…”

Editör: TE Bilisim