AK Parti İl Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen teşkilat iftarı bu yılda 5 bin kişinin katılımıyla İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından her yıl organize edilen teşkilat iftarı bu yılda 5 bin kişilik dev bir programlaİnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi. İftar programına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İleç Başkanı Ahmet Yalçınöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Sami Çakır, Emine Zeybek, eski belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, eski il başkanları, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

DESTEK OLDUNUZ
İftar programı öncesi konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş“İl Başkanlığı sürecini birlikte yaşadık. Türkiye’de 81 vilayete her daim örnek olan bir teşkilatımız var. Her daim bütün özverisiyle çalışarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman destek oldunuz. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan tüm başkanlarımız bu temeli attılar ve bizlere vesile oldular. Tüm başkanlarımıza sizlerin önünde teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


DUYARLI HAREKET ETMELİYİZ
Ellibeş sözlerinin devamında, “Bugünde bayrağı biz devraldık. İnşallah Kocaeli teşkilatları her zaman en iyi yerini alacaktır. Biz böyle bir arada oldukça hiçbir güç biz yıkmaya cesaret bulamayacaktır. İstanbul seçimleri ülkemiz için çok önemli. Bu nedenle İstanbul seçimleri için çok duyarlı hareket etmeliyiz. “Biz buradan ne yapabiliriz?” diyebilirsiniz. Elbette ki yapacak çok şey var. Tanıdığınız, eşiniz, dostunuz her kim varsa onlarla bu konuda konuşmalısınız” dedi.

DAHA DA GÜZEL OLACAK
Ellibeş’in ardından konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizi böyle bir günde bir araya getiren AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e çok teşekkür ediyorum. Ben sözlerimi uzatmadan sadece şunu söylemek istiyorum. Sayın Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’la Kocaeli daha da güzel olacak.” dedi.

AK NEFERLER
Ünlü’nün ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bu birliktelik yeni bir heyecanın başlangıcıdır. Bu birliktelik hepimize büyük heyecan veriyor. Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Ramazan Bayramı’mız kutlu olsun, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi. Büyükakın’ın ardından söz alan AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcı, “17 yıldır Türkiye’yi dirilten davanın ak neferleri hoş geldiniz. Bu şehre hizmet etmiş çok değerli misafirlerimizle birlikte olmaktan büyük onur duyuyor ve hepsine teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızın ve Ramazan Bayramı’nızın mübarek olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim