Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, Ağrı Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan ve İlimizde tedavi gören Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı hastanede ziyaret etti.

Ziyarette Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Kocaeli Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural ile bir süre sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirterek, acil şifalar diledi.

Gazimiz Uzman Çavuş Ramazan Ural ise, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy'a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

Editör: TE Bilisim