2018 - 2019 Eğitim - Öğretim döneminde açılarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından işletilen İSU Anaokulunda, İSU Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinde çalışan personellerin 3 - 6 yaş grubu çocukları eğitim görüyor. Genel Müdür Ali Sağlık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Okul Müdürü Emine Atar ve öğretmenler ile öğrencileri makamında ağırladı.

Türk bayraklarıyla ortamı renklendiren minikler Genel Müdür Ali Sağlık’a Atatürk şiiri okudu. Çocukların 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlayan Genel Müdür Ali Sağlık, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza, bu özel ve anlamlı günlerin değerini, önemini iyi bir şekilde anlatmalıyız. Bu vesileyle bu güzel günde bizi mutlu eden çocuklarımızın Cumhuriyet bayramlarını kutluyorum.” dedi. Anaokulu yöneticileri ile çocuklar, Genel Müdür Ali Sağlık’a kendilerini makamında ağırladıkları için teşekkür ettiler.

Çocuklar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilen Genel Müdür Ali Sağlık, miniklere derslerinde başarılar diledi ve günün anlam ve önemine göre çeşitli hediyeler verdi.

Editör: TE Bilisim