İSU'dan ölümlü kaza sonrasında "kamyon" açıklaması

Derince'de meydana gelen trafik kazasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU'ya ait olduğu iddia edilen 41 R 9406 plakalı hafriyat kamyonu, Yaşar Canay (65) isimli bir vatandaşa çarpmıştı. Hastaneye kaldırılan Canay, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İSU yetkilileri, kazadan bir gün sonra açıklama yaparak kamyonun yüklenici firmalara ait olduğunu söyledi.

Dün sabah saatlerinde Derince'de meydana gelen trafik kazasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU'ya ait olduğu iddia edilen 41 R 9406 plakalı hafriyat kamyonu, Yaşar Canay (65) isimli bir vatandaşa çarpmıştı. Hastaneye kaldırılan Canay, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İSU yetkilileri, kazadan bir gün sonra açıklama yaparak kamyonun yüklenici firmalara ait olduğunu söyledi.

İSU'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Derince ilçesinde, 02 Mayıs Perşembe günü meydana gelen elim trafik kazasında Yaşar Canay adlı vatandaşımız maalesef vefat etmiştir. Yerel gazeteler ile internet sitelerinde konu ile ilgili yapılan haberlerde ölümlü kazaya sebebiyet veren hafriyat kamyonun Kurumumuza ait olduğu iddia edilmiştir.

Kazaya sepep olan hafriyat kamyonu, Kurumumuzun yaptığı çalışmalar için kiraladığı araç olmadığı gibi yüklenici firmalar tarafından yürütülen projelerde de görev yapmamaktadır.

Kurumumuzun yaptığı çalışmalarda görev alan her türlü araçlar, çalışma yıllarına göre İSU etiketleri sürekli olarak güncellenmektedir.

Bu vesile ile meydana gelen elim trafik kazasında vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine taziyelerimizi bildiririz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur;iyi çalışmalar dileriz."

Editör: TE Bilisim