Geçtiğimiz cuma günü Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından, İYİ Parti Kocaeli heyeti, bölgede hasar gören mahallelerde incelemelerde bulunmak ve yapılan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Elazığ’a gitti.

İLÇE TEŞKİLATLARI SEFERBER OLDU

Elazığ’a giden İYİ Parti heyetinde; İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Meclis Üyesi ve İzmit Belediyesi Genel Koordinatörü Yaşar Kardaş, AR-GE’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Serhan Hacıhüseyinoğlu, Çayırova İlçe Yöneticisi Şakir Şükrü Erdöl, İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ali Büyükkara, Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı, İzmit Gençlik Kolları Başkan Vekili Erol Derin, İzmit Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Eyüp Taşkın yer aldı.

 İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan ve çevre illerde de büyük ölçüde hissedilen deprem sonrası, hasar gören mahallelerde incelemelerde bulunarak maddi ve manevi zarar gören vatandaşlarla bir araya gelen, İYİ Parti Kocaeli üyeleri başlattıkları yardım kampanyası ile hazırlanan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

ELAZIĞ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl ve İlçe teşkilatı ile birlikte Elazığ İl Başkanı Yılmaz Serttaş ve yönetimine ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, başta Elazığ halkı olmak üzere depremden etkilenen tüm vatandaşların acısını paylaştığını ifade ederek deprem bölgesi hakkında bilgiler aldı. Ceyda ÖZER


Etiketler;  #İyi Parti 

Editör: TE Bilisim