Başiskele sahilinde bulunan Lastik İş Sendikası’na ait Tryp By Wyndham Oteli’nin yanında yer alan arsanın, otelin otoparkı olarak satın alınması sırasında sendikanın zarara uğratıldığı iddia edilmiş, bu nedenle de suç duyurusunda bulunulmuştu.

Müştekilerin ifadesi doğrultusunda Lastik İş Genel Merkez yöneticilerinin ifadesine başvuruldu. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen detaylı soruşturma sonrasında karar çıktı.

“UYAP Sorgulamasında şüpheli Gazanfer Özvural’ın 23 Ağustos 2019 tarihinde ettiğinin anlaşıldığı ayrıca tüm dosya kapsamı incelendiğinde kuşku ve şüpheden uzak müştekinin soyut beyanı dışında, bağımsız ve tarafsız tanıklarca doğrulanıp anlatılan somut hukuki denetime elverişli, yeterli ve inandırıcı delil elde edilemediğinden şüpheliler hakkında kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına, kararın müşteki Levent Tunç ve Necdet Ulusoy’a tebliğine, CMK 172 ve 173. Maddeleri gereğince kararın bildirim tarihinden itibaren işleyecek 15 günlük yasal süre içerisinde Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine itiraz yolu açık olmak üzere verildi.”

Editör: TE Bilisim