Gebze'de yapılması planlanan Millet Bahçesi il eilgili MAGİAD genel başkanı Murat Doğan'ın açıklması şu şekilde

Millet bahçesi, Günün her saatinde trafikten nasibini alan Gebzelinin nefes alması açısından umut veren çok önemli ve büyük bir gelişmedir. 
Şehir merkezine yakın olan bu bölge; sabah ve akşam trafiğinde ciddi bir yoğunluğu oluşturan noktaya getirecektir. Şehir merkezinin deki aşırı yoğunluk ile binlerce aracın buraya akın etmesi bu bölgeyi felç haline getirecektir. 
Gerek sürücüler gerek yolcular büyük zaman kaybı yaşayacaktır. Galericiler sitesi elbette ki kentimizin ihtiyacıdır ve zaruridir. Yer seçimi için en doğru uygun alan ise, şehrin farklı bir bölgesinde olmalıdır. Bu çocuklarımızın , büyüklerimizin ve milletin rahat nefes alacağı dinleneceği millet bahçesi olmamalıdır. Farklı ada çözüm yoluna gidilmelidir.
Şehrin en prestijli projelerinden biri olacak olan millet bahçelerimiz , tabiatla şehirlerimizi ve insanımızı buluşturan bir köprüdür ve çocuklar başta olmak üzere vatandaş  için en güzel dinlenme alanıdır .Halkımızın ve en önemlisi çocuklarımızın bu hakkı elinden alınmamalıdır. 
Millet bahçeleri veya en acil toplanma alanlarıdır. Bölgemiz için en uygun yer olan bu alan için toplanma alanının alt yapısı önemlidir. Halkımızın acil durumlarda toplanacağı yer olarak kalmalıdır.
Eminim ki sadece ben değil, gebze halkı da bu projeden vaz geçilerek Millet bahçesi ile ilgili yapılması gereken ne varsa onun yapılmasını istiyor. Millet Bahçesini beton yığınlarına bırakmak yerine, Gebze’nin nefes alınabilecek bölgesi olarak kalmalıdır.

MURAT DOĞAN
MAGİAD GENEL BAŞKANI

Editör: TE Bilisim