Kandıra İzmit yolu Çayırköy mevkisinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün annesinin Kandıra’daki cenazesinden dönerken Ahmet Türk idaresindeki 41 AAP 157 plakalı otomobil ile 41 EN 039 plakalı otomobil Çayırköy mevkisinde kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur’un içinde bulunduğu araçta Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, MHP Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi Ertuğrul Özcan ve araç sürücüsü MHP Kandıra Kadın Kolları başkanının eşi Ahmet Türk ve henüz ismi öğrenilemeyen 41 EN 039 plakalı araç sürücüsü hafif şekilde yaralanırken yaralılar sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle İzmit Kandıra yolu trafiği bir süre kontrollü olarak verilirken maddi hasar oluşan kazadaki otomobiller çekicilerle otoparka götürüldü. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Editör: TE Bilisim