Vali Hüseyin Aksoy, ilimizde yayın yapan internet gazetelerinin temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek, 2 yılın değerlendirmesini yaptı, sorunlarını dinledi, sohbet etti.

Ramada Otelde düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Kocaeli İnternet Gazeteleri Dernek Başkanı Soner Kılıç, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Altun ile ilimizde yayın yapan internet gazetelerinin temsilcileri katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy, konukları ile yaptığı kahvaltının ardından yaptığı konuşmalarında; “Zaman zaman beni ziyaret eden internet gazetelerimizin temsilcileri oldu. Bir araya gelelim arzumuz vardı ama bugüne kadar fırsat bulamamıştık. Bugünde özellikle internet gazetelerimizin temsilcileriyle bir araya gelmek istedik. Davetimize icabet edip katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere Kocaeli’de 2 yılımızı tamamladık. 2 yıllık yapılan çalışmalarla ilgili bazı özet bilgileri kamuoyu ile paylaştık. Yapılanlar sadece sizlerle paylaşılanlar değil. Onların dışında da bir çok çalışma var ama çok özet ve bazı bilgileri sizlerle paylaştık. Kocaeli Türkiye’nin önemli bir şehri. Bende burada 2 yıldır görev yapmaktayım. Kocaeli’de görev yapmaktan çok memnunum. Kocaeli’yi daha iyi bir noktaya taşımak için tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu güne kadar Kocaeli’de eğitimde, sağlıkta, sosyal alanda birçok önemli çalışmalar yapıldı. Kocaeli’nin nabzını internet medyası tutuyor. Yazılı basın 16:00’dan sonra baskıya geçiyor, ancak internet medyası çalışmaya devam ediyor. Katılımlarınız katkılarınız, görüşleriniz için teşekkür ediyorum. ” diyen Vali Aksoy  konuşmalarının ardından basın mensuplarının sorularını tek tek yanıtladı ve onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilisim