İlçenin dört bir yanına merdiven boyama çalışmalarıyla estetik katan İzmit Belediyesi, 28 Haziran Mahallesi’ndeki merdivenleri de baharın renkleriyle buluşturdu. Turuncu, mavi, lacivert ve mor renklerle merdivenlere yepyeni ve güzel görünüm kazandıran ekipler ilçenin merdivenlerini beton görüntüsünden kurtardı. Merdiven boyama çalışması, camlarından ve bahçelerden izleyen vatandaşların da büyük ilgisini çekti.

KORKULUKLAR DA YAPILIYOR

Vatandaşların gün içerisinde sıklıkla kullandığı 28 Haziran Mahallesi’nde bulunan 12 metre genişliğinde, 500 metre uzunluğundaki merdivenler sıcak renklerle estetik görünme kavuştu. İzmit Belediyesi, mahalleye ayrı bir hava katan merdivenlerle birlikte demir korkulukların da bakımlarını yaptı. Korkuluklar da boyandıktan sonra 28 Haziran Mahallesi’nin merdivenleri halkın keyifle kullanacağı alan haline dönüştü. 

HALKIMA HAYIRLI OLSUN

Merdivenlerin rengârenk görüntüsünü çok sevdiğini belirten 28 Haziran Mahalle Muhtarı Mukadder Mengül, “28 Haziran Mahallesi Kent Konut 3 ile Kent Konut 5 arasında bulunan alanımızda bulunuyoruz. Başkanımız sayın Fatma Kaplan Hürriyet sayesinde, Fen İşleri Müdürü Burak Bey’in nezaretinde merdivenlerimiz boyandı. Emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyor, mahalle halkıma hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

KARAMSARLIK AZALIYOR

Pandeminin vermiş olduğu karamsarlıktan insanların biraz olsun uzaklaşması adına şehrin birçok yerinde yüzlerde tebessüm açtıran görsellerle iz bırakan İzmit Belediyesinin Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, “Rutin işlerimizin yanında şehrimizi daha da güzelleştirmek için görsel çalışmalarımız sürüyor. Pandemi sürecinde insanlarımızın yaşadığı stres, kaygı ve endişeleri biraz olsun hafifletmek adına böyle bir çalışma yapıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. Kent Konut 3 Site Yönetimi Başkanı Fezalettin Türkyılmaz ise yapılan çalışmadan dolayı teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilisim