Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde  Kocaeli İl Başkanlığı’nda gerçekleşen İl Yönetim Kurulu Toplantısı ardından İzmit İlçe Başkanlığı’na atanan Avukat Çağrı Çakıcı’ya yetki belgesi İl Başkanı Adem Koç tarafından verildi.
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Söz verdiğimiz gibi belli bir program dahilinde bütün ilçe başkanlıklarımızın atamasını en güzel şekilde gerçekleştirdik. En son İzmit ve Gebze ilçe başkanlarımızı belirleyeceğiz demiştik ve sözümüzü de tuttuk. İlçe başkanlıkları ve yönetim kurulu üyelikleri için gelen binlerce başvuru için, kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bize gösterilen bu teveccühe, inşallah bütün Kocaeli’nin gücünü yanımızda hissederek layık olacağız…
Bu bakımdan İzmit İlçe Başkanımız da Kocaeli siyasetinde mühim görevlerde bulunmuş, önemli bir aileden gelen, başarılı bir isim. Kendisinin İzmit için çok önemli projeleri var. Biz de İl Yönetimi olarak sonuna kadar yanında olacağız. Çağrı Çakıcı Beyefendi’yi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.
Yetki belgesini alan DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı da il yönetimine ve başkana teşekkür ettiği konuşmasında, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde Türkiye’mizi düştüğü bu sıkıntılı durumdan kurtarmak için yola çıktık. Bu yolda her bir İzmitli hemşehrimin desteğini yanımda hissediyorum. Hep birlikte ülkemizi ve kentimizi inşallah hak ettiği güzel ve ‘gerçekten mutlu’ günlere ulaştıracağız” dedi.
AV.ÇAĞRI ÇAKICI KİMDİR.?
Av. Çağrı Çakıcı Kocaeli'nin yakından tanıdığı rahmetli Avukat Selami Çakıcı'nın oğludur. Aslen Karslı olan Çağrı Çakıcı 24 Haziran 1980 tarihinde İzmit doğumludur. İlkokulu Ulugazi ilkokulunda, orta ve lise eğitimini Kocaeli Kolleji’nde tamamladıktan sonra 1999 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi ve 2004 yılında mezun oldu. 2005 yılında ruhsatını alarak Kocaeli Barosu bünyesinde serbest avukatlık yapmaya başladı.
2007 yılında Av. Canan Çakıcı ile evlendi. 12 yaşında bir erkek 9 aylık bir kız evladı sahibidir. 2014-2016 yılları arasında Kocaeli Barosu yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.
2010 yılında Atılımcı İş Adamları Derneği’ne katıldı ve 4 dönem muhasip üyelik görevini yürüttü.
Diyabetli Çocuklar Vakfı ve Diyabetle Güzel Yaşam Derneği başkan yardımcılığı görevleri devam etmekte olup aynı zaman da Türkiye Diyabet Vakfı’nda mütevelli heyeti üyesidir

Editör: TE Bilisim