Eğitim ve öğrenime büyük önem veren ve okullara çeşitli yardımlarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Akmeşe’deki öğrencilerin de yüzünü güldürdü. İzmit’teki ilkokul ve ortaokulların her türlü ihtiyacına destek veren İzmit Belediyesi, Akmeşeli çocuklara mental gelişim ve antrenman setleri dağıttı. Okullardaki çocukların bu konudaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulan setler, ilk olarak Akmeşe’de dağıtıldı.

MİNİKLERİ SEVİNDİRDİ

Dün Akmeşe ziyareti gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Akmeşeli minikleri de unutmadı. Okul ziyaretinde malzemeleri Akmeşe İlkokulu ve Akmeşe Ortaokuluna teslim eden Başkan Hürriyet, minikleri spor yapmaları konusunda da teşvik etti. Programda Akmeşe İlkokulu Müdürü Mehmet Tosun ve Akmeşe Ortaokulu Müdür Yardımcısı Gamze Ünal, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

120 OKULA MALZEME DESTEĞİ

Öğrencilere dağıtılan mental gelişim seti içinde 1 takım Antrenman Hunisi – Kondisyon Çemberi – Antrenman Çanağı – Antrenman Merdiveni, 1 Slalom Takımı, 1 takım Güç (Direnç ) Lastiği yer alıyor. Antrenman setlerinde ise 3 adet futbol topu, 3 adet basketbol topu, 3 adet voleybol topu, 2 adet

hentbol topu, 2 adet masa tenisi seti bulunuyor. Spora teşvik kapsamında İzmit Belediyesi tarafından 120 okula spor malzemesi desteği yapılacak.

Editör: TE Bilisim