İzmit Belediyesi, koronavirüs salgınından ekonomik olarak olumsuz etkilenen meslek gruplarına Ramazan ayında da ihtiyaç kolisi desteğini sürdürüyor. 11 Mayıs’ta sınırlı hizmetle kapılarını açmaya hazırlanan Kocaeli Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı tüm salonları dezenfekte eden İzmit Belediyesi, bu kez oda üyelerine ihtiyaç kolilerini teslim etti. 

TEK TEK TELEFONLA ARANDILAR

Pandemi sürecinde dükkanlarını zorunlu olarak kapatan ve 11 Mayıs’tan itibaren sınırlı hizmet ile yeniden faaliyete geçecek olan oda üyeleri İzmit Belediyesi tarafından tek tek telefonla arandı. İşletme sahipleri ihtiyaç kolilerini, kendilerine telefonda iletilen saat aralığında oda binasına gelerek İzmit Belediyesi ekiplerinden teslim aldı.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Kocaeli Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yavuz Doğar, İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ederek, “11 Mayıs’ta kapılarını açacak olan tüm işletmelerimiz belediyemizin ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Şimdi de ihtiyaç kolisi desteğini aldık. Bu zor süreçte bizleri hep destekleyen Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim