İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, tüm kentte zafer coşkusunu yaşatmak için birbirinden renkli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. 26-30 Ağustos Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da sahne alan Vera Trio gurubu kendine özgü müzik tarzıyla, Düş Sokağı Sakinleri gurubuyla unutulmaz eserlere imza atan Murat Yılmazyıldırım ise duygusal şarkılarıyla İzmitlilere eşsiz bir akşam yaşattı.

VERA TRİO BÜYÜLEDİ

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda ilk olarak Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Eda Naz Çilingir, Sena Ustasüleymanoğlu ve Deniz Kocabaş’tan oluşan Vera Trio müzik grubu sahne aldı. Vera Trio grubunun kendine özgü keman gösterisi izleyenleri adeta büyüledi. Programa katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ve İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de Vera Trio’nun keman gösterini büyük bir keyifle dinledi.

KİMSE BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEYECEK

Keman gösterisinin ardından konuşan TBMM Başkanvekili Haydar Akar, “Vatan topraklarının kurtuluşunun müjdelendiği bir haftanın içerisindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan insanlar için çok anlamlı bir hafta. Ulusları bir arada tutan milli değerler vardı. Bizi de bir arada tutan milli değerler 23 Nisanlardır, 19 Mayıslardır, 29 Ekimlerdir,10 Kasımlardır ve 30 Ağustoslardır. Bu günleri anmaktan ne olursa olsun asla vazgeçmeyeceğiz. Kimse de bizi yolumuzdan döndüremeyecektir” dedi.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Haydar Akar, “Bu kutlamaları düzenleyen sevgili Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etmek istiyorum. Yahya Kaptan Mahallesi sakinleri de Atatürk ilke ve inkılaplarından asla vazgeçmiyorlar. Pandemi sürecinde her ne kadar genelgeler yayınlasalar da biz bu günleri binlerce kişiyle kutlamaya devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz” ifadelerini kullandı.

MURAT YILMAZYILDIRIM DUYGULANDIRDI

Vera Trio gurubunun ardından sahneye çıkan Murat Yılmazyıldırım ise birbirinden eşsiz şarkılarıyla dinleyicilere duygulu anlar yaşattı. Düş Sokağı Sakinleri gurubuyla unutulmaz şarkılara imza atan Murat Yılmazyıldırım, şarkılarını bu kez İzmitliler için söyledi. Alanı dolduran vatandaşlar da Murat Yılmazyıldırım’ın şarkılarına büyük bir keyifle eşlik etti. Özellikle; Adsız Özlem, Kan Revan İçindeyim, Hüzün Kovan Kuşu, Acıları Bana Bırak, Ölümler Çıplak Gelir ve Ben Sana Ölüyorum gibi şarkıları hep bir ağızdan söylendi.

Editör: TE Bilisim