İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Outlet Center gerçekleşen arabalı Yüksek Sadakat konseri İzmitlileri adeta coşturdu. Pandemi kuralları nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı konserine araçlarıyla katılan vatandaşlar ünlü rock grubunun seslendirdiği parçalarla unutulmaz bir İzmit gecesine tanık oldu. 

BAŞKAN HÜRRİYET ZAFER COŞKUSUNU İZMİT HALKIYLA BİRLİKTE YAŞADI

Genelge gereği 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde yapılan konsere vatandaşların ilgisi yoğun olurken İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, eşi Murat Hürriyet, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de konsere katılarak zafer coşkusunu İzmit halkıyla birlikte yaşadı. 

KONSER NEFES KESTİ

Sahneye çıktığı andan itibaren konsere katılan İzmitlilere büyük bir heyecan yaşatan Yüksek Sadakat, Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer, Aşk Durdukça, Ben Seni Arayamam gibi birçok bilindik parçasını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren heyecan verici konser adeta nefes kesti. Konser sonrasında ise İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından Yüksek Sadakat grubuna plaket ve çiçek takdim edilirken Outlet Center Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım’da Başkan Hürriyet’e plaket takdim etti. 

ZAFERİMİZİ KUTLAMAYA HİÇBİR ŞEY ENGEL OLAMAZ

Konser öncesinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Geçen senedeki zafer coşkusundan hiçbir şey kaybetmemişiz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamaya hiçbir şey engel olamaz. Ne pandemi, ne yasaklar. Bu zafer bizim, bu zafer hepimizin. Hiçbir şey Atamızı ve şehitlerimizi anamıza engel olamaz” ifadelerinde bulundu. 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “Biz bu zaferi bir gün değil 5 gün boyunca kutlayacağız dedik. Geçen senede kutladık, bu senede kutlayacağız. Pandemi nedeniyle sizleri korumak istedik ve bu nedenle arabalı konserle zafer coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu akşamlar bizleri yalnız bırakmayan Yüksek Sadakat grubuna ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim