Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a ziyaretler esnasında, Meclis üyesi Murat Tonguç eşlik etti. Görüşme Kandıra esnaflarından Karafırın Unlu Mamüller işletme sahibi Davut Olgun’un Kaynarca Karafırın Şubesinde gerçekleşti.

Fikir alışverişinde bulunan Başkan Turan ve Başkan Kefli, Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza daha iyi nasıl hizmet verebiliriz noktasında istişareler yaptıklarını belirttiler. Başkan Turan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediyeler arasındaki dayanışmaya dikkat çekti.

Ziyarette Belediyecilik hizmetleri ve Kaynarca ilçemiz ile yapacağımız ortak projeleri konuştuk diyen Başkan Turan; “ Kutsal hizmet yolunda bir ve beraber olmak çok önemli. Kandıra ve Kaynarca iç içe girmiş iki ilçe. Pek çok Kandıralı vatandaşımız Kaynarca’da yaşarken, Kaynarcalı vatandaşlarımız ise Kandıra’yı benimsemiş durumda. Yaz aylarında sahillerimizin yarısına yakın nüfusu Kaynarcalı. Sorunlarımız ortak. Bu nedenle sorunların çözümünde işbirliği yapmamızın faydasına inanıyorum. . Ziyaretlerimizde bizleri en iyi şekilde ağırlayan Kaynarca Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: TE Bilisim