Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kandıra İlçe Örgütünün yaptığı program dahilinde bugün Kandıra’da çalışmalarına devam etti.

Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden CHP ekibi, sonrasında muhtarları ziyaret etti.

Tahsin Tarhan, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu ve Partililerle birlikte Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanı Mustafa Satılmış’ı ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Sonrasında Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve Dernek üyeleri ile bir araya gelen CHP heyeti, muhtarların sorunları hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

KANDIRA KOCAELİ’NİN UNUTULMUŞ İLÇESİ OLMAMALI

Tahsin Tarhan, “Kandıra tarihi yapısı, tarımsal ve ekolojik önemi yadsınamaz ilçemizdir. Mesafe dolayısıyla unutulmuş, yatırımlardan payını alamayan, gelişememiş durumda kalmasına asla izin vermeyeceğiz.

Son zamanlarda barajları, talan edilen ormanları ile gündeme gelen Kandıra’da hep birlikte çalışarak özlenen Kandıra’yı yeniden inşa edeceğiz.” Dedi.

KANDIRA YOLU ARTIK ÖLÜM YOLU OLMASIN

Tahsin Tarhan, “Ne yazık ki Kandıra Yolu halk arasında “Ölüm Yolu” olarak adlandırılıyor. Defalarca dile getirdik. Bu alanda yapılacak düzenlemeler ile birlikte can kaybının en aza ineceği, trafik kazalarının önüne geçileceği düzenlemelerin yapılması elzemdir.

Maalesef bugün yine İzmit – Kandıra Yolu üzerinde Çayırköy mevkinde gerçekleşen kazada belediye otobüsü ile bir aracın çarpışması sonucunda bir canımızı yitirdik. Olayda yararlıların olduğu bilgisi de geldi. Artık son olsun demek istiyoruz.

Yapılacak ve yapılması gereken tüm çalışmalarda üzerimize düşen ne varsa yapamaya hazırız. Yeter ki can kaybı olmasın” dedi.

Editör: TE Bilisim