Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve önemli ulaşım projelerinden bir tanesi olan olacak Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nın tamamlanacağını söyledi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı ve Karamürsel Belediyesi’ni ziyaret etti. İlçe teşkilatıyla bir araya gelen ve seçim döneminde verdikleri emek için teşkilat üyelerine teşekkür eden başkan Büyükakın, ziyaretlerin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve önemli ulaşım projelerinden bir tanesi olan Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nı inceledi. Başkan Büyükakın” Kent Meydanı Köprülü Kavşağımızı hayata geçirip, halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

“BİZİM GERÇEK GÜCÜMÜZ TEŞKİLATLARIMIZLA ÇIKIYOR”

İlk olarak AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimini ziyaret eden Başkan Büyükakın, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinde büyük bir gayret göstererek çalışan teşkilat üyelerine bir kez daha teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Yoğun bir seçim süreci geçirdik. Bizlere emeğiniz geçti, sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizim gerçek gücümüz teşkilatlarımızla çıkıyor. Bizler tek başımıza hiçbir şey değiliz. Milliyetçi Hareket Partisi Karamürsel İlçe Başkanı da aramızda, ona ve yönetimlerine hassaten teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti.

“ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ”

AK Parti Karamürsel teşkilatlarına “Sahada bizim gözümüz kulağımız olun” diyen Başkan Büyükakın, “Sahada karşılaştığınız eksiklikleri ve önerilerinizi bizlere iletmenizi istiyorum. Bizler her daim sahada ve vatandaşımızın arasında olacağız. Vatandaşımızla temasımızda herhangi bir duraksama olmadan hep birlikte çok çalışacağız. Karamürsel ilçemizde elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Özellikle şehrin merkezini de yakından ilgilendiren Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nın yapımını gerçekleştireceğiz. İhaleyi alan müteahhidin sözleşmesini fesih talebi süreci devam ediyor. Bu süreç tamamlandıktan sonra Büyükşehir Belediyesi olarak yolumuza hızlı bir şekilde devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞE DAHA FAZLA ÖNEM VERECEĞİZ”

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin Öksüz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın da yer aldığı ziyaretler kapsamında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’la da bir araya gelen Başkan Büyükakın, “Karamürsel ilçemize yakışacak projeleri ilçe belediye başkanımızla birlikte halkımızın hizmetine alacağız. Teknik projeleri hayata geçirirken diğer taraftan sosyal belediyeciliğe daha fazla önem vereceğiz” şeklinde konuştu. Ziyaretler günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.