Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Cebrail Kuru’ya Büyük Vefa

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun süredir görev yapan İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail Kuru aldığı emeklilik kararı sonrası; hastane yönetimi ve hastanede görevli personeller tarafında kendisine anlamlı bir veda organizasyonu düzenlendi. Uzun yıllar boyunca çeşitli kademler de çalışmalarıyla hastaneye büyük katkı sağlayan Cebrail Kuru’ya hastane yönetim ekibi tarafından teşekkür plaketi takdim edilerek hatıra amaçlı olarak kendinse armağanlar verildi.

Plaket takdiminde kısa bir konuşma yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş; Hastane kuruluştan itibaren her aşamasında emeği olan, hastanemizi sürekli olarak bir adım öteye taşımak için elinden gelen tüm çabayı sarf eden, büyük bir özveri gösteren, yeri geldiğinde kendisine ve ailesine ayırdığı zamandan feragat ederek hastanemize hizmet veren sayın müdürümüze verdiği üstün hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diler, aile ve sosyal hayatında sağlık ve esenlikler dilerim. İfadelerini kullandı.

Cebrail Kuru, hizmet verdiği süre sarfında oldukça mutlu bir çalışma hayatı geçirdiğini, hem hastane yönetim ekibi ile hemde hastanede ki çalışma arkadaşları ile oldukça uyumlu çalışarak ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini dile getirdi. Siz değerli çalışma arkadaşlarımı hiçbir zaman unutmayacak ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yeri her zaman bende ayrı olarak kalacaktır. Sizler ile her zaman irtibat halinde kalmak ve bu güzel ortamı her zaman devam ettirmek isterim. Bu anlamlı günde burada olarak beni onurlandıran tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. dedi

Editör: TE Bilisim