Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Sarıkamış Platformu onur kurulu üyesi tarihçi Prof.Dr.Tuncay Öğün hafta sonu Gebze TÜSSİDE tesislerinde Sarıkamış Platformunun düzenlediği toplantıya katıldı, Prof. Öğün toplantı sonrası kitaplarını imzaladı.

Prof Dr. Tuncay Öğün, Gebze’de “100 Soruda Sarıkamış Harekatı” kitabını imzaladı

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Sarıkamış Platformu onur kurulu üyesi tarihçi Prof.Dr.Tuncay Öğün hafta sonu Gebze TÜSSİDE tesislerinde Sarıkamış Platformunun düzenlediği toplantıya katıldı, Prof. Öğün toplantı sonrası kitaplarını imzaladı.

Cumartesi günü Sarıkamış Platformun Gebze TÜSSİDE tesislerinde düzenlediği toplantıya katılmak için Gebze’ye gelen Platformun onur kurulu üyesi Prof. Dr. Tuncay Öğün toplantıda söz alarak Sarıkamış Platformunun bundan sonraki süreçte ' Sarıkmış’ın tarihi ile ilgili yapması gerekenler ile ilgili yol haritası çizdi.

TOPLANTI SONRASI KİTAP İMZALADI

Sarıkamış Platformunun düzenlediği toplantı sonrası çok yakın tarihte baskısı tamamlanan ve yurt genelinde büyük ilgi gören “100 SORUDA SARIKAMIŞ HAREKATI” isimli eserini toplantıya katılanlar için tek tek imzaladı.

KATILIMCILARA KİTAP YETİŞMEDİ

Yurt genelinde çok büyük ilgi gören “100 SORUDA SARIKAMIŞ HAREKATI” isimli eserine salonda bulunan misafirlerin yoğun ilgisi dolayısı ile kısa sürede tükenen eserin imzalanması sırasında konuşan Prof.Dr. Tuncay Öğün “Bu kadar güzel ve nezih bir topluluğun arasında bulunmaktan çok mutlu oldum, Sarıkamış için yola çıkan Recep Ergül başkanlığındaki tüm dostlarıma teşekkür ediyorum, Baskısı tamamlanan 100 Soruda Sarıkamış Harekatı isimli bu kitap bu zamana kadar cevabı merak edilen sorular ile ilgili yazılmıştır, Bu vesile ile Sarıkamış ile İlgili yapılacak tüm çalışmalar için bende elimden gelen tüm gayreti göstereceğim” dedi.

Prof. Dr. Tuncay Öğün toplantı sonrası Gebze’den ayrıldı.

Editör: TE Bilisim