Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’yu makamında misafir etti. Belediye Başkanı Kocaman, Genel Sekreter Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ü belediye binası girişinde karşıladı.

TURİZM POTANSİYELİ EN YÜKSEK İLÇEMİZ

Gerçekleşen ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Kocaman “Mevsim normallerinin üzerinde yağışlardan ilçemiz de etkilenmektedir. Bugün de yoğun yağışlı bir gün. Kartepemiz turizm potansiyeli çok yüksek geleceği ve önü açık olan bir ilçedir. Yeni genel sekreterimiz belediyecilik ve hizmet tecrübeleri birikimi ile Kocaelimize değer katacaktır. Ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Sözlerine devam eden Belediye Başkanı Kocaman “Yapılan altyapı ve üst yapı yatırımları ile eksiklerimiz her geçen gün azalmaktadır. Kartepe her geçen gün daha iyi duruma gelmektedir. Özellikle ilçemizde Ormanya büyük rağbet görmektedir. Bir günde 75 bin kişi ziyaret etmektedir. Yakın illerimizden ciddi bir ziyaretçi akını vardır. Sizlerin desteği ile Kartepemizde çok güzel hizmetlere birlikte imza atacağız” açıklamasında bulundu.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ise “Küresel ısınmadan dolayı zaman zaman mevsim normallerinin üzerinde yağışlar olmaktadır. Bu durumda herkesi etkilemektedir. Yağmur suyu hatlarının ne kadar önemli olduğu bu durumlarda ortaya çıkmaktadır. Kartepe potansiyeli olan bir ilçedir. Turizm anlamında planlı yatırım ile Kartepe hak ettiği yere gelecektir. Hep birlikte uyum içerisinde bu potansiyeli bölgemiz için en verimli şekilde değerlendireceğiz. İstişare, uyum ve etkili koordinasyon hizmetlerimizin kalitesi ve hızı için önemlidir. Özen ve titizlikle çalışarak ihtiyaçları hızla çözmeye ve mevcut durumu iyileştirmeye odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim