Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın istişare toplantısına tüm mahalle muhtarları eksiksiz katılırken, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz ve Muhtarlık İşleri Müdürü Atilla Karagöz de, toplantıda hazır bulundu.

EKSİKSİZ KATILIM

Eksiksiz katılım için tüm muhtarlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman “Allah’ın izni ve halkımızın teveccühü ile göreve geldik. Ya bismillah dedik başladık. Önümüzde uzun gibi görünen bir zaman olsa da kaybedecek zamanımız yok. Sizlerin mahallelerinizde yapmış olduğu tespitler, öneriler, çözüm alternatifleri bizler için rehber niteliğinde olacak. Kafa kafaya verip herşeyin üstesinden geleceğiz. İstişareye her zaman açık olduğumu zaten biliyorsunuz. İstediğiniz an bana ulaşabilirsiniz.” dedi.

GÖREV İŞİ DEĞİL GÖNÜL İŞİ

“Kartepemize en çok yakışan, en güzel hizmetleri birlikte yapacağız inşallah” diyerek sözlerine devam eden Başkan Kocaman, “Bizleri bir araya getiren, aynı masa etrafında buluşturan halkımıza hizmet etme, toplumsal refahımızı arttırma arzusudur. Bu da görev işi değil, gönül işidir. Bu duyguyla yola çıkan insanlar olarak bizler Kartepemize güzel işler yapacağız. Ortak değerlerimize hep beraber ortak akıl ile sahip çıkacağız. Rotamız belli, inancımız tam, hizmetlerimizi aksatmadan daha da geliştireceğiz. Bildiğiniz gibi hiç vakit kaybetmeden yeni binamıza taşındık, artık tek çatı altındayız. Emeği geçen başkanlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

15 TEMMUZ VATAN NÖBETİNE DAVET

Yaklaşan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününe de değinen Başkan Kocaman, “Bildiğiniz gibi 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümüne günler kaldı. Türk Milletinin tarih boyunca yazdığı en önemli kahramanlık destanlarından biri olan 15 Temmuz Demokrasi Zaferinde kahraman şehitlerimizi anmak için Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği Vatan Nöbeti programında Milli İrade Meydanında buluşacağız. Sizlerin de aracılığı ile tüm hemşehrilerimi birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anacağımız vatan nöbetine bekliyorum” dedi.

GÖNÜLLERİN BAŞKANI

Toplantıda tüm muhtarları ağırlayarak istişare zemini hazırlayan ve sözü olan herkesi dinleyen Başkan Kocaman’a teşekkür eden muhtarlar, “Başkanım, samimiyetiniz, içtenliğiniz, güler yüzünüz ile kısa sürede gönüllerin başkanı oldunuz. Allah bozmasın, dediğiniz gibi size her istediğimizde ulaşabiliyoruz. Bundan sonra mahallelerimizdeki eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı hızlı ve etkili şekilde çözeceğinize inanıyoruz. Bizler halkımıza hizmet yolunda her daim yanınızdayız. Kazanan Kartepe halkı olacak.” Dediler.

Başkan Kocaman, Belediye yöneticileri ve Kartepeli muhtarlar 15 Temmuz vatan nöbetinde buluşmak üzere, karşılıklı iyi temenniler ve sonrasında hatıra fotoğrafı çektirerek vedalaştılar.

Editör: TE Bilisim